Redovisningsbyrån som din granne har i Täby

Vi på redovisningsbyrån i Täby hjälper dig med din deklaration, din bokföring, din årsredovisning och bokslut.

Vi har hjälp över 300 företag med flera olika tjänster. Vi har funnits i 12 år och vår verksamhetsansvarig har arbetet med detta i 37 år i september.

På vårt kontor i Täby har vi 26 anställda och vi har även ett mindre kontor i lund där vi har 14 anställda. Alla våra anställda har full utbildning och även gått 5 olika kurser med inriktning på ekonomi och bokföring.

www.redonomen.se

Är Ni osäkra vad Ni behöver göra så hjälper vi Er gärna. Vi hjälper gärna till med små som stora uppgifter och funderingar. Vårt minsta företag som vi har hjälpt har 5 anställda och det största företaget vi har hjälpt har över 250 anställda.

Vi kommer att svara på Era frågor och sedan göra det som är bäst för just Ert företag.

Kontakta oss och gör allt rätt från början, inget strul, inga missar.                                         Vi är väldigt noggranna och bryr oss om våra kunder och företag som vi hjälper här på redovisningsbyrån i Täby.

Kontakta oss här eller på telefon.

Vi hörs!