Vadderade kuvert är bra att ha

vadderade kuvertAlla vet att vadderade kuvert är väldigt bra att ha när man ska skicka ömtåliga saker. Det är det som är funktionen med vadderade kuvert och alla accepterar det. Det finns säkerligen kreativa personer som använder dom på andra sätt, till exempel har det rivna pappret från vadderade kuvert använts för att vaddera improviserade fågelbon, men det absolut vanligaste användningsområdet för vadderade kuvert är ju att skicka saker i. Det finns egentligen inget trick med vadderade kuvert, det är ganska enkelt och rätt fram. Du lägger ner det du vill skicka iväg och drar bort den vanliga skyddsremsan från klistret och viker sedan ner fliken mot resten av kuvertet och trycker till lite. Och sedan är det bara att skicka iväg. Inget knussel eller krångel. Det enda du behöver tänka på egentligen är att du kanske behöver skydda föremålet lite mer även om du tänker använda vadderade kuvert, då vadderade kuvert faktiskt inte är någon garanti, och är det väldigt ömtåliga saker du ska skicka så är inte ett vadderat kuvert tillräckligt för att skydda. En sak som är väldigt säker är att vadderade kuvert är en bra uppfinning och skulle saknas om de någonsin försvann från marknaden.