Kopieringspapper – skrivarpapper

Uppsatser, prov och läxförhör. En skola behöver alltid ett lager av skrivarpapper, så att lärarna enkelt kan hämta papper efter behov. Det är viktigt att ha skrivarpapper lättillgängligt och fram för allt att det inte tar slut när man behöver det som mest. Ett prov är ett prov som eleverna gärna inte väntar med att göra, nu när de faktiskt pluggat.
Ofta är mycket som ska skrivas ut och för att få det bästa priset på skrivarpapper gäller det att jämföra både butiker på nätet och nere på stan. Det är inte självklart var det bästa priset finns, utan att göra en ordentlig jämförelse kan löna sig. Skrivarpapper finns på större varuhus, i bokhandlar och i butiker som jobbar med att sälja kontorsmaterial. Tänk på att alltid köpa så mycket skrivarpapper som möjligt för att få det lägsta priset per ark. Kanske lönar det sig att skapa ett kontinuerligt samarbete med en butik så att skolan får regelbundna leveranser. En skola kan ju inte helt plötsligt stå utan skrivarpapper – så se till att bunkra upp med skrivarpapper till höstens alla skrivningar och övningar som ska göras. Var ute i god tid och börja köpa in skrivarpapper redan nu.