Stegräknare på jobbet

stegräknareVill du göra något roligt tillsammans med dina arbetskamrater, något som gör att ni får lite bättre sammanhållning eller bara en lite roligare vardag? Då borde ni köpa stegräknare! Stegräknare på jobbet kan vara en rolig grej då man tävlar emot sina arbetskamrater om vem som går mest på en arbetsdag eller kanske även på fritiden. Vill ni göra det hela ännu roligare, så varför inte bestämma ett pris till den som kommit upp till flest steg varje vecka? Stegräknare på jobbet är även ett bra sätt att få folk att bli mer peppade till att röra på sig. Om det är en tävling och man jämför sig med andra så blir det ju genast mycket roligare att röra på sig och försöka vinna över de andra. Stegräknare på jobbet är därför en vinnare i alla lägen och det slår sällan fel. Kanske sitter personalen på ditt företag still mycket, att införskaffa stegräknare på jobbet är den ultimata lösningen och du kommer se att det blir ändring på detta. Några extra steg varje dag blir många steg i det långa loppet: många bäckar små blir tillsammans en stor å. Så det är inte bara en rolig grej utan även något som alla tjänar på i längden.