Lokalvård i Stockholm

Lokalvård är med ett annat ord städning av lokaler av olika slag, exempelvis skolor, kontor och lägenheter inför visningar. Arbetar man med lokalvård ingår i arbetsuppgifterna att dammsuga, damma, skura golven, ställa i ordning möbler och tömma papperskorgar. Man ska även vara beredd på att få storstäda inför högtider. Då ska man bland annat flytta på möblerna och städa under och bakom dem. För att arbeta med lokalvård ska man alltså, åtminstone i viss mån, tycka om att städa och göra i ordning.

lokalvård

Lokalvården i Stockholm

Hur ser Stockholms lokalvård ut? Enligt många är den väldigt bra. Stockholm har ett stort utbud av företag som erbjuder lokalvård och många av dem är erfarna och har hög kunskap inom städning. Hos vissa av företagen kan man innan städningen få en utvärdering av området eller lokalen man vill ha städad för att se hur mycket det kommer att kosta. Denna koll kostar däremot ingenting och tycker man som kund att det blir för dyrt är det möjligt att ta bort städningen av ett område av det totala för att minska kostnaden. Det är dock ofta inte alltför dyrt med lokalvård i Stockholm då de flesta firmor har riktigt bra priser.